Syksy on saapunut nyt ihan todenteolla. Itse siirryin syyskuussa taas vuorotyöläiseksi ja nautin vapaista arkipäivistä ja iltavuoroista. Kiitos vuorojeni minulla onkin enemmän aikaa olla pikkupoikien kanssa sekä käydä niitten kanssa pidemmillä lenkeillä :).

Hani kävi meitä taas moikkaamassa, ja kaunis nuori neito Hani kyllä on. Hanilla on jo vaihtunut hampaat eikä niitten kanssa ollut mitään ongemia, tippuivat nätisti ihan niin kun Capolla aikoinaan. Hanin ihmis mamma on tehnyt paljon töitä koulutuksen kanssa (en siis tarkoita että Hani tarvitsee erityis koulutusta tms ;) ) mutta ovat käyneet ahkerasti näyttely treeneissä, kiitos Mia :). Vajaan kolmen viikon päästä hani debytoi sitten pentunäyttelyssä- odotuksiahan meillä ei tieteenkään ole, kunhan saadaan sitä kokemusta.

Capo on nyt näyttely tauolla joulukuun alkuun asti jolloin vuorossa on Helsinki Voittaja näyttely. Siihen asti vietämme siis hiljaiseloa :)

 

 

 

 

 

 Sain vielä käyttööni kuvia erikoisnäyttelystä missä Capo hienosti avoluokan voiton vei :)). Iso KIITOS T-P Lehtipuulle (ja Katille) näistä kuvista :)