Ollaan vietetty koko viikonloppu koiranäyttelyn merkeissä ja se kyllä tuntuu .

Eilen lähdettiin ajelemaan Kouvolaan heti aamu 7 aikoihin. Paikka oli Kouvolanravirata missä me nyt sitten ensimmäistä kertaa esinnyttiin. Paikka oli mieluinen, kehät isoja ja hyvin oli tilaa kehän laidalla. Osasyynä tietty se että oma rotu oli päivän ensimmäinen. Odotetusti avo-uroksia oli sitten yli 10 kpl ja tuomarina toimi "villi kortti", eli unkarilainen naistuomari. Capo esiintyi mukavasti ja sai erinomaisen ja sijoitui luokassa neljänneksi saaden SA:n. No kuten arvata saattaa emme sitten pärjänneet PU luokassa, mutta tulokseen ollaan silti tyytyväisiä .

Tänään lähdettiin sitten kokeilemaan onneamme Heinolaan, missä tuomarina toimi Puolalainen kasvattaja tuomari. Avo uroksia oli taas sen 10. Capo esiintyi asiallisesti mutta väsyneesti ja eilinen iloisuus ja pirteys oli aika lailla poissa. Capo sai kuitenkin loistavan arvostelun ja "paransi" eilistä sijaa yhdellä olemalla avoluokassa kolmas saaden myös tänään SA:n . PU kehästä lennettiin taas ulos mutta pääsimme vielä kokeilemaan onneamme vara-serti kehään. Capo oli asenteella "EVVK nyt tää riitti" eikä se ollut yhtään enään kiinnostunut näistä tuohuista joten vara-serti meni ihan ansaitusti kilpakumppanille jolla häntä vielä jaksoi heilua  .

Mitä opimme ; - kaksi päivää näyttelykehässä on meille liikaa TAI sitten tarvitsemme lisää treeniä. Eikun oikeasti Capo on kotikoira joka sopeutuu näyttelyihin ja tykkää siitä mutta liikaa on liikaa.... monta tuntia autossa ja näyttelypaikalla on sen mielestä tylsää.. Syyskuussa meillä on vielä kahden päivän turnee mutta onneksi silloin emme tarvitse matkustaa pitkiä matkoja kun toisenä päivänä ollaan tässä melkein naapurissa .

Kiitos vielä tätä kautta kaikille tutuille joiden kanssa ollaan vietetty tämä viikonloppu kehän laidalla ja kiitos myös niille jotka ovat kannustaneet ja antaaneet hyviä vinkkejä tulevaisuutta ajatellen

 

24.8 Lisäys; 

sain sähköpostiin kuvia meidän Heinolan reissusta. ISO KIITOS kuvista asianomaisille