Kuten varmasti joku on huomannut niin meillä on ollut aika paljon tapahtumia viime aikoina. Viime viikonloppuna osallistuimme Capon kanssa Jyväskylän erikoistnäyttelyyn ja Jyväskylän KV näyttelyyn. Erikoisnäyttely järjestettiin tänä vuonna perjantaina koska KV näyttely oli tänä vuonna kaksipäiväinen. Capo oli valioluokassa sekä perjantaina että lauantaina, vanhin osallistuja, onhan Capo melkein 7vuotta. Mitään suurempaa menestystä emme odottaneet, mutta puhtaan ERInomaisen sai molempina päivänä. Nyt Capo jää odottaa veteranikehiä, varmasti pääse ensi kesänä kuitenkin johonkin näyttelyyn, koska se sielllä viihtyy.

Tällä viikolla sitten meillä oli muita tapahtumia. Jo vuosia sitten olin ihastunut jo varttuneempaan brittiläis herrasmieheen Romeoon (Amantra Prince Of Gold). Mielestäni Romeo olisi paras valinta meidä Vickanille ja päätin siksi kosia häntä sulhaiseksi. Suureksi iloikseni saimme Vickanin kanssa myönteisen vastauksen.

Astutus reissu on tarina sinäänsä. Lähdimme keskiviikkkona Porvoosta aikaisin aamulla ajamaan, ensin Helsinkiin mihin matkaseuraksi saimme Bamsen ja Capon kasvattajan ja ystäväni Birgit - kennel Pilliwink's. Helsingistä jatkoimme matkaa kohti Tampereetta. Tampereella seurueeseen liittyi vielä hyvä ystäväni, Mollyn kasvattaja Kati - kennel Royalwood's ja yhdessä jatkoimme sitten leidien kanssa matkaa kohti päämäärää, Merikarvialla sijaitsevaan Magnumin kenneliä. Matka venyi, koska leidit eivät totelleet navigaattoria ja lopuksi jouduimme ns 'viidakko reitille' (soratie keskellä ei mitään). Matkalla pysähdyttiin myös kahville, jonnekkin jumalan selän takaa, missä kahvila näytti siltä kun olisi Kaurismäen elokuvasta ja jäänne 80luvulta. Hyvässä seurassa jaksaa kuitenkin vaikka mitä.

Saavuimme iltapäivällä Merikarvialle jossa komea Romeo jo odotteli morsmaikkuaan. Parilla synkkasi heti ja astutus sujui ongelmitta. Kotimatka sujui sitten helpommin ja kotona olimme 14h sen jälkeen kun olimme lähteneet aamulla.  Iso kiitos Aulille, Bigille ja Katille seurasta ja tuestanne tässä meidän projektissa <3 .Nyt jäämme siis jännityksellä odottamaan josko retkemme tuotti tulosta.

Enemmän tietoa yhdistelmästä löytyy kotisivuiltamme: http://heartmans.weebly.com/pennut.html

Tässä kuvia Romeosta ja Vickanista, kaikki kuvat on Kati Holmin ottamia 

ohut%20raami_Vicky%26Roomeo_IMG_6631-6.j

Nuoripari :) 

vicro2.jpg

Romeo kuiskaa Vickanin korvaan :)

 

12289693_10153712708214763_9463982028651

Vickan ja Romeo , Romeolla todella syvä ruby väri 

12295237_10153712708164763_5171312413167

Meidän rakas Vickan prinsessa <3