Inspiraatio iski ja päätin yrittää muokata blogin ilmeen "oman näköiseksi". Hetken aikaa pulasin ennenkun onnistuin (=ymmärsin miten mun piti tehdä ) joten täten hehkutan että olen oppinut html-värikoodauksen päälle (ainakin pikkasen). Myös kotarit saivat uuden värimaailmaan kun kerran pääsin vauhtiin. Vielä kun oppisin tekemään alusta asti ihan omat sivut niin olisi iloinen. Mutta hiljaa hyvää tulee.

No edellinen ei nyt ihan kuulu koirien kuulumisiin, hehän eivät edes tiedä että ovat netti-julkkikisia . Pojilla on kaikki hyvin, luulisin ainakin. Mitään uutta ja raflaavaa emme ole saaneet aikaiseksi. Bamselle on taas kertynyt hammaskiveä, eli ensi viikolla mennään taas hammaskiveä poistattamaan. Bamsehan on vasta 3,5 vuotta mutta on jo kaksi kertaa aikaisemmin käynyt samassa toimeenpiteessä, eli kerran vuodessa  suurinpiirtein. Olen varma että osasyynä on tuo kuivasilmäisyys, joko tauti itsessään TAI lääkkityksestä johtuvaa.

Capon kanssa ei ole mitään erikoista, enkä edelleenkään ole päättänyt minne ja milloin mennään seuraavaksi näyttelyyn. Jotenkin turhalta tuntuu mennä sellaiseen näyttelyyn missä on sata rotutoveria mutta eihän pienetkään näyttelyt takaa yhtään sen enempää..